Bio

De wereld heeft mensen zoals jij nodig
En jij hebt mensen zoals ik nodig

6O7A9976-bewerkt

Op zoek naar een nieuw hoofdstuk?

Ik geloof dat ieder van ons het potentieel heeft om de verandering te creëren die we willen zien in onszelf en in de wereld. Maar al te vaak zitten we vast in het gevoel dat we dat niet kunnen. 

De wereld heeft mensen zoals jij nodig, met compassie en het verlangen om een verschil te maken. 

En jij hebt mensen zoals ik nodig. Iemand die je niet alleen helpt het vertrouwen te vinden om dat verschil te maken, maar je ook ondersteunt bij het verwezenlijken van het leven waar je naar op zoek bent.

De weg die je neemt is niet altijd even gemakkelijk. Ik weet hoe het voelt.

Een burnout duwde mij een pad op waar ik in eerste instantie niet zelf voor koos. Ik liet mijn carrière als jurist achter en werd psycholoog. Onderweg ontdekte ik Verticale Ontwikkeling en kon ik de puzzel opnieuw leggen.

En ik zou je graag vertellen dat het een lineair proces was en dat ook jij na een paar eenvoudige stappen bereikt  waar je naar op zoek bent. De realiteit is anders, periodes van vooruitgang wisselen af met periodes van terugval.

Het mooie ervan? 

Jij wordt expert in wie jij bent, in elke context.

In de Japanse traditionele kunsten wordt de leraar (coach) sensei genoemd. Sensei betekent "hij of zij die voorgegaan is", wat wijst op het belang van iemand die een pad heeft afgelegd dat de coachee/student nog niet heeft afgelegd. Met andere woorden, de coach kan dingen zien die de coachee nog niet heeft meegemaakt en hij of zij heeft de competentie om deze ervaring op de coachee over te brengen.

- Richard Strozzi-Heckler in 'The Art of Somatic Coaching'

Scroll naar boven