Nieuws: Associate Partner bij Harthill

Photo provided by Harthill

Harthill

Ik ben verheugd aan te kondigen dat ik sinds december 2022 Associate Partner ben bij Harthill Consulting Ltd.

Harthill faciliteert veranderingen in de wereld naar gezondere sociale, commerciële en natuurlijke ecosystemen.

Wij ondersteunen organisaties, teams, leiders en coaches door hun belangrijkste capaciteiten voor het werken in complexe, snel veranderende systemen te ontwikkelen.

Ons werk is gebaseerd op ons goed onderzochte en wereldwijd gevestigde model, het Leadership Development Framework, een belangrijk model op het gebied van Verticale Ontwikkeling.

En ander spannend nieuws: het Leader Development Profile (LDP) is binnenkort beschikbaar in het Nederlands!

Ik kijk ernaar uit om samen met de prachtige gemeenschap van Harthill een positief verschil te maken in de wereld.

Harthill's Gemeenschap

het kernteam van Harthill wordt ondersteund door een uitgebreid netwerk van getrainde en en ervaren LDP-coaches.  Het is een groeiende ‘Community of Practice’ op het gebied van verticale leiderschapsontwikkeling in 21 landen. We zijn aanwezig in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Noord-Amerika.

Onze coaches zijn zowel ervaren en geaccrediteerde professionele coaches die bovendien opgeleid zijn in verticale ontwikkeling. Onze aanpak is uniek: ontwikkelingsgerichte coaching in combinatie met het gebruik van het LDP. Onze focus ligt op de ontwikkeling van capaciteiten en creëren daarbij een ontwikkelingsagenda die zowel verticale als horizontale groei stimuleert.

Deze coachingsaanpak helpt leiders om beter te navigeren door complexiteit, om meerdere perspectieven te begrijpen, om afstand te nemen, zichzelf op nieuwe manieren te begrijpen en zich meer bewust te worden van hoe zij zich verhouden tot zichzelf, anderen en bredere systemen.

Meer weten?

Blijf op de hoogte en
schrijf je in voor digitaal nieuws

Scroll naar boven